<
Administraţie

Casa Județeană de Pensii la Câmpia Turzii!

„Ieri, în ședinta de Consiliu Local, am inițiat un proiect de hotarâre prin care seniorii orașului să beneficieze de serviciile Casei Județene de Pensii, aici, la Câmpia Turzii”, a fost anunțul făcut de Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Proiectul aprobat de forul deliberativ prevede încheierea unui protocol între Municipiul Câmpia Turzii și Casa Județeană de Pensii Cluj, prin care, o dată pe săptămână, reprezentanții Casei vor veni la Câmpia Turzii, pentru a discuta cu pensionarii din municipiu.

Astfel, în fiecare zi de miercuri, timp de două ore, pensionarii din Municipiul Câmpia Turzii vor putea consulta reprezentanții Casei de Pensii, pe diverse teme, pornind de la biletele de tratament și până la indexările ulterioare ale pensiilor.


Primăria Municipiului Câmpia Turzii pune la dispoziția seniorilor un spațiu elegant, dotat cu calculator conectat la internet, imprimantă și un fotocopiator situat în interiorul instituţiei, astfel încât aceștia să aibă la îndemână toate cele necesare rezolvării problemelor ce pot apărea în raport cu Casa de Pensii.

Mi-a venit această idee fiind conștient de problemele cu care se confruntă pensionarii din municipiul nostru. Știu cât este de dificil pentru ei să meargă până la Turda pentru cele mai elementare probleme, astfel că am decis să le facilităm aceste întâlniri chiar aici, în Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS