Administraţie

Consilier local, membru în comisia de Învățământ și Cultură a primit o lecție de gramatică de la un copil de clasa a III–a!

Consilierul local PSD Câmpia Turzii Ionel Isac, despre ale cărei derapaje presa a scris în mai multe rânduri, a gafat-o din nou.

De data asta, fără intenție, cel mai probabil din necunoaștere, consilierul local, pensionar și membru în comisia nr. 3 Învățământ, cultură, culte, sănătate, tineret, sport și turism a transmis un mesaj de început de an școlar:

“INCEPUT DE AN SCOLAR 2017-2018.

Dragi elevi va felicit cu ocazia primei zile de scoala. Pentru fiecare dintre voi aceasta zi reprezinta un eveniment important, un reper al unui inceput, de care o sa va aduceti aminte peste ani. Dascalii vostri sunt ca un al doilea parinte, care vor veghea cu multa intelegere la insusirea tuturor cunostintelor, asa ca scoala v-a juca un rol important, definitoriu in educarea si pregatirea voastra pentru viata.

Va felicit si va doresc sanatate, reusite in ceea ce urmeaza sa faceti, performante si putin noroc. Dumneavoastra parinti trebuie sa va incarcati cu multa rabdare, iar dascalii cu multa, multa intelegere.

Consilier local social-democrat

Ionel ISAC-TUDORACHE”

Nimic neobișnuit din partea unui ales local, însă trecând peste like-urile primite se remarcă un comentariu venit din partea unui copil de clasa a III-a: “Va juca se scrie fără liniuță”. Şi încă unul de la noi: “părinţii”, nea Tudorache, cu doi i.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS