Special

Cornel Hoza, un tânăr din Câmpia Turzii, în top zece cei mai de succes tineri din România

Cornel Hoza, cunoscut ca fondatorul Beard Brothers, a terminat liceul la Câmpia Turzii și s-a mutat la Cluj unde a studiat designul, s-a angajat la o agenție de publicitate unde a pus bazele profesiei pe care o urmează în prezent, ca întreprinzător, cu propria formă- Webbits.

Tânărul este nominalizat în cadrul „Ten Outstanding Young Person Of The World” (TOYP), fiind unul dintre cei mai de succes tineri ai României. JCI este o competiție care a premiat 300 persoane din 57 națiuni. Printre persoanele premiate de-a lungul timpului se află și personalități ca John F. Kennedy, Elvis Presley, Jackie Chan, Wayne Gretzky și mulți alții. Câștigătorii au continuat să ajute oamenii în diferite moduri, devenind modele pentru tânăra generație.

Despre Cornel Hoza și Beard Brothers

În noiembrie 2013, Cornel Hoza împreună cu opt prieteni au fondat asociația Beard Brothers, unde acesta este președinte în prezent. Asociația s-a remarcat prin faptul că are puterea de a coaliza grupuri mari de cetățeni pentru cazuri sociale, educaționale, medicale sau culturale.

Numele grupului a apărut după mai multe întruniri în urma cărora au constatat că fiind toți fondatorii cu barbă cel mai potrivit nume ar fi „Beard Brothers” (Frații Bărboși).

Cornel Marian Hoza poate fi votat aici:

http://toyp.jciromania.ro/cornel-marian-hoza/

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS