Administraţie

Delegație a municipiului Turda formată din factorii tehnici de decizie, a efectuat o serie de întâlniri de lucru și vizite de teren în Israel

În perioada 9-12 iulie, o delegație a municipiului Turda formată din factorii tehnici de decizie, a efectuat o serie de întâlniri de lucru și vizite de teren în Israel. A fost vizitat Institutul de Cercetare a Deșertului, la Midreshet Sde Boker, cartierul cercetătorilor, Centrul Regional de Cercetare Agricolă din Arava, Universitatea Ben Gurion din Beer Sheva şi Parcul de Ştiință Carasso (în vederea construirii unui astfel de parc la Turda).

În cadrul asigurat de acordul de cooperare între România și Israel, Primăria Municipiului Turda a inițiat, la începutul acestui an, un proces de explorare a posibilităților de colaborare între Turda și localități din Israel, în domeniile de inters pentru dezvoltarea sustenabilă a municipiului. Pe baza strategiei de dezvoltare a municipiului, au fost identificate ca relevante domeniile: dezvoltarea turismului, dezvoltarea inteligentă a municipiului (Smart Turda), configurarea unui nucleu universitar și agricultură sustenabilă pe teritoriul Comunității Urbane Arieș.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.