Administraţie

Din 2018 Câmpia Turzii ar putea avea un compartiment de Primiri Urgențe

La ora actuală, la nivelul Spitalului Municipal ,,Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii există un spaţiu cu structura destinată deservirii camerei de gardă ca formă de organizare a acordării consultaţiilor de urgenţă, iar spitalul din Câmpia Turzii deservește atât locuitorii din municipiu, cât și locuitorii din comunele învecinate.

Necesitatea înființării compartimentului de Primiri Urgențe la Câmpia Turzii a fost adusă în vederea administrației în anul 2015, când s-au început demersurile, însă, din păcate, acestea nu au avut rezultatele așteptate.

Actuala adminitrație, condusă de Dorin Lojigan, își propune reluarea demersurilor pentru înființarea compartimentului de Primiri Urgențe la Spitalul Municipal “Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii.

Intenția administrației a fost făcută public de Irina Munteanu, director executiv în cadrul primăriei municipiului Câmpia Turzii, într-un interviu acordat pentru Ziarul 21:

“Un proiect foarte greu de care o să mă ocup într-o anumită măsură este reluarea demersurilor pentru deschiderea compartimentului de Primiri Urgențe în cadrul spitalului municipal. S-au început demersuri din anul 2015, s-au repetat, s-au primit răspunsuri mai mult sau mai puțin favorabile, acesta este un proiect mare pe care-l dorim să-l reluăm și să ajungem la un rezultat bun”, a declarat Irina Munteanu, director executiv în cadrul primariei municipiului Câmpia Turzii.

Întregul interviu pe care Irina Munteanu l-a acordat Ziarului 21 îl puțeți găsi luni, 22 ianuarie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

video:

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.