Actualitate

Video: „Drogați” cu spirt sanitar, scene incredibile cu boschetarii orașului

Scene incredibile au avut loc sâmbătă, 20 ianuarie, în Piața Unirii, unde boschetarii orașului au fost protagoniștii unor scene ireale.

“Drogații” cu spirt sanitar, băutura pe care și-o cumpără din banii pe care-i cerșesc de la cei mai creduli dintre noi, au făcut ca toată lumea care a intrat în piața din centrul orașului să asiste la scene care păreau rupte din realitate.

 

Trămurau într-un mod necontrolat, iar starea de incoștiență a dus la a-și face nevoile pe ei, emanând un miros care nu poate fi descris, însă ce este mai grav că toate aceste scene se petreceau sub privirile trecătorilor (chiar și minori).

Aflați în patrulă, polițiştii locali, zărindu-I, s-au arătat neputincioși, întrucât de câte ori i-au ridicat și i-au dus la adăpostul curat și călduros făcut de administrația de la Câmpia Turzii pentru oamenii străzii, ei părăsesc adăpostul de fiecare dată și revin acolo unde mai primesc câte un leu din milă, bani din care își cumpără spirtul sanitar, care le dă starea de inconștiență, care cu timpul a devenit, se pare, dependență.

A fost chemată ambulanța de către Poliția Locală (boschetarii erau într-o stare de incoștiență în care nu se putea comunica cu ei), echipajul ambulanței arătându-se extrem de prietenos, făcându-și datoria şi ajutați de către agenții poliției locale i-au transportat la spital pe cei doi boschetari.

video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.