<
Administraţie

După sărbători, opt străzi din Câmpia Turzii intră în modernizare

După aprobarea bugetelor și repartizarea banilor de la Consiliul Județean în care Câmpia Turzii a fost marea câștigătoare, anul acesta primind cei mai mulți bani din județ, în urma proiectelor depuse, cele mai importante lucrări vor fi repararea și modernizarea străzilor. Ei bine, a sosit și momentul în care Consiliul local al municipiului Câmpia Turzii a aprobat proiectul de hotărâre prin care la 8 străzi din municipiu le-au fost aprobate planurile urbanistice de detaliu pentru lucrări de modernizare.

Astfel străzile care au primit aprobarea planurilor urbanistice de detaliu pentru lucrări de modernizare sunt:  str. I. Agârbiceanu, str. Spicului, str. Iancu Jianu (Lut, inclusiv str. Calea Turzii până la str. Ialomiței), str. Academicean David Prodan, str. Decebal (inclusiv capăt estic al străzii Al. I. Cuza), P-ța Mihai Viteazu (zona Tiver acces în str. Laminoriștilor), str. Grădinilor şi str. George Coșbuc (tronson neasfaltat).

Proiectantul acestor lucrări este  SC Atelier LFV, prin arhitect Florin Lazăr, iar străzile care urmează a fi modernizate sunt în intravilanul municipiului Câmpia Turzii, iar în urma modernizării zonele studiate urmează a fi aduse la standardele de viață și locuire specifice zonelor intravilane.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS