Administraţie

Ecologizare cu succes a satului Borzești

Cel mai implicat om al satului Borzești, promoterul Florin Lung, și-a adunat „gașca” și a pornit o acțiune de ecologizare a satului Borzești. Împreună cu locuitori ai satului, voluntari și bursieri ai fundației WorldVision România, au strâns peste 250 de saci plin cu gunoaie. O reușită? Categorit, ținând cont de faptul că o mână de oameni, și-au rupt timp din timpul lor prețios pentru a alina suferințele pământului, curățând întreaga zonă de gunoaie.

„Astăzi s-a desfăşurat o nouă etapă de ecologizare, din cadrul proiectului „Promovează România curată”, în satul Borzeşti şi împrejurimile acestuia. De asemenea, s-a intervenit, inclusiv, la ieșire din satul vecin, Petreștii de Sus. În total s-au strâns aproximativ 250 de saci de 120 l plini de gunoaie, care au fost încărcaţi de maşina de colectare a gunoiului menajer. E extrem de important să încercăm să ne implicăm în diferite acțiuni, pentru a fi un exemplu pozitiv pentru generațiile mai tinere și pentru alte comunități. Fiecare dintre noi trebuie să nu ne uităm rădăcinile, să respectăm şi să iubim acel loc, având grijă de casele părinteşti.

Vreau să-i felicit pe borzeştenii care au participat. De asemenea, doresc să le mulțumesc mult celor 7 elevi bursieri ai fundației WorldVision România, coordonați de Ciprian Tehei, cât și bunului prieten, Tudor Crișan. Toată admirația pentru aceste persoane, care și-au rupt din timpul lor pentru a face un lucru util.

Unirea face puterea! Toate cele bune tuturor şi să sperăm că acest sat, cât și altele, vor înflori din nou cu implicarea şi suţinerea voastră!” A fost mesajul lui Florin Lung pe pagina de facebook.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS