<
Administraţie

Metodologie, zbor balon cu aer cald de Zilele Turzii

A fost publicată metodologia de obținere a invitațiilor pentru zborul cu balonul cu aer cald, ce va ave loc în a doua zi a ZMT 2018. Organizatorii au pus la bătaie 50 de invitații duble, tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pa pagina dedicată zilelor municpiului Turda respecitv “Zilele Turzii”, să cautați postarea referitoare la acest concurs, să lăsați un comentriu cu numele şi prenumele la postare, să dați like paginii de Facebook a Primăriei Turda şi să vă înscrieți pe grupul de pe Facebook “Azi în Turda”.

Câştigătorii vor fi aleşi aleotor prin intermediul random.org, iar miercuri, 15 august pe baza cărții de identitate, norocoşii sunt aşteptați în sala de protocol a Primăriei Turda, între orele 9:00-14:00, de unde îşi vor putea ridica voucherele.

Acest eveniment va vea loc pe castrul roman şi este condiţionat de starea vremii. Se ştie că şi anul trecut s-a încercat ridicarea balonului în zona micro, dar condițiile meteo nefavorabile au împiedicat acest lucru.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS