Administraţie

Noua parcare de pe Aviatorilor la testul ploii

 

După ce ani la rând ghirișenii de pe Aviatorilor (și nu numai) au plătit taxa pentru parcare, însă condițiile de parcare erau dezastroase, după fiecare ploaie oamenii nu puteau ajunge la mașini datw fiind bălțile mari care se formau în “parcarea” din fața blocului, fiind o stare generală de disconfort (resimțită de altfel în tot orașul ) a venit și vremea când administrația Lojigan și-a întors capul către ei.

Într-un proiect mai amplu, care prevedea amenajarea și reabilitarea a 107 locuri de parcare în Câmpia Turzii s-a regăsit și Aviatorilor nr. 1.

Parcarea de pe Aviatorilor a fost reamenajată și asfaltată complet, iar deoarece cunoșteam cazul străzii mai sus amintite, fiindcă am mai scris de această problemă în mai multe rânduri (detalii aici: http://www2.ziarul21.ro/index.php/actualitate/actualitate/19534-pentru-ce-cerei-taxa-de-parcare) ne-am deplasat după asfaltare pe strada Aviatorilor în urma ploilor abundente să vedem dacă parcarea va trece testul ploii.

Da, testul ploii a fost trecut cu brio de noua parcare de pe Aviatorilor, însă din păcate starea de normalitate se termină in imediata vecinătate a parcării.

Cu o infrastructură moștenită de la an la an, cu o infrastructură care încă mai așteaptă reabilitarea, se aproprie termenul de începere a lucrărilor prin proiectul de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, implementat de Compania de Apă Arieș, în care un număr de 71 de străzi din municipiul nostru, din diverse cartiere, sunt vizate de lucrări de reabilitare și extindere a celor două rețele de infrastructură.

Într-un interviu acordat pentru Ziarul 21 la începutul anului 2018, viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Sabin Ghemeș a transmis o rugăminte către cetățenii municipiului Câmpia Turzii: “Să aibă răbdare în ceea ce privește reabilitarea străzilor, pentru că nu vom putea pe anumite străzi să facem asfaltul cum am vrea cu toții pentru că intră Pasul 2 (proiectul Companiei de Apă) și nu se impune o asfaltare și după aceea să se spargă și iarăși să se asfalteze, pentru că nu mai vreau să circule cetățenii greșit!”

Totodată acesta a promis că o să supravegheze personal refacerile de carosabil după intervenția introducerii rețelei de apă și canal” astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să spună că avem drumuri rele”, a menționat Sabin Ghemeș, pentru Ziarul 21.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS