campanie campanie
Administraţie

Nu au vrut ca la Câmpia Turzii să fie paşapoarte, înmatriculări şi caziere

Azi, joi, 22 februarie, în cadrul şedinţei de consiliu local, pe ordinea de zi a fost reintrodus proiectul de hotărâre privind mutarea sediului poliţiei Câmpia Turzii şi implicit şi finanţarea serviciilor de înmatriculări, permise, paşapoarte, cazier, un lucru benefic în primul rând pentru cetătenii municipiului Câmpia Turzii dar cu un impact major atât pentru Turda cât şi pentru întreagă zonă, a comunelor din zona Turda şi Câmpia Turzii.

Pentru trecerea acestui proiect erau necesare 13 voturi, însă şi-au dat acordul doar 12 aleşi, abţinându-se de la vot consilierii PSD, 1 consilier PPUSL şi 1 consilier PMP.

 

Prezent în şedinţa de consiliul local, Ciprian Miron, adjunctul poliţiei judeţene a afirmat că un astfel de proiect este o premieră pentru România, iar faptul că poliţia din Câmpia Turzii urmează a-şi desfăsura activitatea într-un sediu modern aşa cum este clădirea fostului Incubator de Afaceri duce automat la creşterea siguranţei cetătenilor.

 

Mutarea într-un astfel de sediu a poliţiei Câmpia Turzii dar şi înfiinţarea la Câmpia Turzii a serviciilor de paşapoarte, înmatriculări şi cazier ar fi un proiect de care o intreagă comunitate ar putea beneficia, a mai completat Ciprian Miron.

 

Dorin Lojigan se arată dezamăgit de atitudinea consilierilor PSD, PMP şi a consilierului PP-USL Tot Vasile, care s-au opus mutării Poliţiei Muncipale într-un sediu nou şi le cere public scuze tuturor poliţiştilor municipiului Câmpia Turzii!

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS