Administraţie

Paza comunei Viișoara va fi asigurată de cel puțin doi polițiști

După ce, în luna mai, primarul comunei Viișoara, Ioan Roman, a inregistrat la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj o solicitare privind asigurarea permanenței în cadrul Postului de Poliție Viișoara, în cele din urmă a venit și răspunsul oficial.

Astfel, în urma analizei efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu reprezentanți ai Poliției municipiului Câmpia Turzii și a serviciului de Ordine Publică s-a stabilit ca începând cu luna iulie, la Postul de Poliție Viișoara, zilnic de luni până vineri în intervalul 08.00-16.00 să-și desfășoare activitatea cel puțin 1 polițist care să asigure prezența activă în mijlocul comunității rurale. Totodată, pentru intervenția operativă la evenimentele semnalate în afara acestui program de lucru, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe raza teritorială a secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii își va desfășura în continuare activitatea, pe două schimburi, o patrulă intercomunală formată din doi polițiști.

Descarcă aplicația Ziarul 21 pt Android, dand click aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ziarul21.aplic16

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.