<
Administraţie

Ploaia, un impediment prea mic pentru omagierea eroilor la Câmpia Turzii

Deși am avut parte de o ploaie mocănească de Ziua Eroilor, aceasta a fost totuși un impediment prea mic pentru omagierea eroilor neamului romanesc.

Programul dedicat zilei eroilor s-a respectat cu strictețe, astfel cu începere de la 11.50, după primirea invitaților de către oficialitatile din Câmpia Turzii, a avut loc slujba de pomenire la Troița din fata primăriei.

Fanfara “Promenada” este prezentă şi intonează semnalul de atenţiune şi marşul de întâmpinare.

Programul a continuat cu o slujbă de pomenire a Eroilor Patriei, oficiată de un sobor de preoţi din municipiul Câmpia Turzii şi preotul militar. A urmat  alocuţiunea lui Dorin Nicolae Lojigan, Primarul Municipiului Câmpia Turzii, după care coloana s-a deplasat spre Parcul Central „Ionel Floaşiu”.

S-au depuns coroane la Monumentul Comemorativ al Ostaşilor Români în timp ce Fanfara „Promenada” a intonat Imnul Eroilor.
După onorul, prezentarea Fanfarei şi retragerea acesteia, coloana s-a deplasat spre Cimitirul Eroilor şi Obeliscul Comemorativ al Ostaşilor Sovietici unde, de asemenea, au fost depuse coroane.
La orele 13.00, la Monumentul Eroilor Aviatori, Baza Aeriană 71 a depus coroane.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS