Administraţie

Primaria Câmpia Turzii, fără datorii la finele anului 2019

În ședința extraordinară din data de 12 februarie, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, afirma că primăria pe care o conduce nu are nici o datorie către nimeni. Nici o factură nu a rămas neplătită.

În condițiile în care, în luna decembrie Guverul a alocat peste 500 milioane lei către toate UAT-urile din țară, special pentru a se face plăți, pentru ca nici un UAT să nu rămână cu datorii.

Dorin Lojigan: „În luna decembrie Guvernul Orban a alocat bani pentru Unitățile Administrativ Teritoriale care aveau tot felul de datorii. I-am spus doamnei director economic Monica Cherejdi, să cerem și noi niște bani de la Guvern. M-a sunat doamna directoare Monica Cherejdi foarte supărată pentru că nu putem cere bani de la Guvern pentru că nu avem nici o datorie la nimeni, nici o factură neplătită. Doamna director și cu mine am fost destul de gospodari încât să ne drămuim fiecare bănuț și să nu ajungem în postura încât să fim nevoiți să cerem din altă parte bani”

Guvernul Orban a alocat peste 500 milioane de lei primăriilor pentru funcționare, în luna decembrie. Banii proveneau din Fondul de rezervă a Romaniei, care a fost alimentat după ce mai multe sume necheltuite au venit de la ministere. Presa de atunci scria că primăriile PNL vor fi principalele beneficiare ale acestor cadouri pe care Guvernul Orban le oferă în prag de Crăciun.

Concluzie: pentru primăria liberală de la Câmpia Turzii nu a fost cazul!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS