<
Administraţie

Turda ar putea avea un Dino Parc în zona lacului Tarzan/video

Cristian Matei, primarul municipiului Turda, în cadrul unui interviu acordat pentru Ziarul 21, a anunțat în premieră planurile legate de Lacul Tarzan.

Pe lângă amenjarea lacului la norme europene, Cristian Matei și-a manifestat intenția de a construi un Dino Parc în zona pădurii din spatele lacului Tarzan, iar porțiunea de teren aflată deasupra pădurii va fi destinată construirii de pensiuni, scopul tuturor acestor schimbări fiind dezvoltarea turistică.

“În Băile Sărate vrem să punem în valoare Lacul Tarzan prin amenajare, modernizare completă, iar pădurea de deasupra lui prin amenajare a unui Dino Parc. Pădurea era în exploatarea Romsilva, am adus-o înapoi iar acum este în propriatea Turzii și întabulată pe Turda. Vom face niște puz-uri interesante pentru a debloca niște zone care până acum au fost moarte, zone de teren pentru a pune în valoare, de exemplu zona care coboară de la Stațiune spre Salină în fața intrării în Salină, tot acel deal vrem să-l amenajăm ca și loturi pentru pensiuni, pentru dezvoltarea turistică”, a fost declarația lui Cristian Matei, primarul municipiului Turda.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS