<
Administraţie

Video. Georgiana Sima: „Unele investiții pot dura chiar ani pentru a ajunge la o finalitate. Felicit primarul și echipa dânsului”

Georgiana Sima (Kaczka), aripa tânără a PNL din Consiliul Local Câmpia Turzii, a avut în ședința extraordinară desfășurată miercuri, 12 februarie o intervenție în care lauda conceperea bugetului de venituri și cheltuieli a municipiului Câmpia Turzii.

Georgiana Sima (PNL): „Eu aș vrea să felicit atât pe domnul primar cât mai ales pe cei din aparatul de specialitate care au lucrat la construcția bugetului pe anul 2020. Să întocmești un buget pentru un an nu este o muncă ușoară, este chiar colosală. Vreau să vă felicit pentru faptul că ați dat atenție părții de dezvoltare. Am observat că sunt foarte multe obiective de investiții, atât lucrări existente care vor continua. Cred că este extrem de important ca toată lumea să știe ce urmează să se întâmple în oraș pe partea de dezvoltare. Eu nu cred că aceste obiective arată bine doar pe foaie ci deja se și văd în oraș și se vor vedea și în perioada următoare pentru că oricât de bine ar suna, acesta obiective de investiții, nu ai cum să le implementezi fără a avea un disconfort în oraș.

Cred că toată lumea ar trebui să înțeleagă acest lucru pentru că nu se pot realiza de pe azi pe mâine și unele obiective pot dura chiar ani pentru a ajunge la o finalitate. Totodată este important de menționat faptul că o parte din veniturile secțiunii de dezvoltare nu sunt doar venituri de la bugetul local, ci mai ales sume foarte mari care provin din încheierea contractelor de finanțare cu Ministerul Dezvoltării dar și din fonduri nerambursabile, și sunt convinsă că și anul acesta o parte din obiective pot fi finanțate din surse externe, iar pentru noi nu poate fi decât un beneficiu, pentru că putem restricționa sumele respective din bugetul local către alte domenii. Felicitări încă odată”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS