Actualitate

Adolescent cu handicap, muşcat de câini în plină stradă

Până unde poate duce indiferenţa? Proprietarii câinelui nu recunosc faptul că animalul este al lor!
Tânărul de 19 ani, suferind de un handicap psihic, se sprijină cu încredere de braţul mamei sale, în momentul când coboară scările spre cabinetul de consultaţii al I.M.L.Cluj. Potrivit declaraţiei mamei acestuia, adolescentul a fost muşcat de un câine, în apropierea casei lor, la câteva clipe după ce au ieşit din propria lor curte.
Aceasta spune că s-a prezentat la I.M.L.Cluj, pentru a putea depune plângere la poliţie, pe numele proprietarului, datorită insolenţei acestuia care a susţinut, în pofida evidenţelor, că animalul nu este al lui!
Tânărul din localitatea Livada, comuna Petreştii de Jos vorbeşte încontinuu cu mama lui, cu mare dificultate – şi, după afecţiunea pe care o manifestă faţă de ea, e limpede faptul că femeia este singurul său sprijin de pe această lume. Supărată, mama băiatului mărturiseşte că evenimentul care le-a provocat atâta suferinţă s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe uliţa satului.
Mama adolescentului arată apoi că după ce i-a fost muşcat băiatul a chemat poliţia şi salvarea, victima fiind transportată de urgenţă – cu pantalonii sfâşiaţi şi piciorul plin de sânge – la Spitalul Municipal din Turda. „Acolo i-au dat injecţie antitetanos, l-au cusut şi anesteziat, iar de atunci am făcut câteva injecţii, urmând să mai facem două, în 16 şi 30 martie. Am depus între timp plângere la Postul de Poliţie Rurală Petreştii de Jos, şi vom merge până la capăt împotriva proprietarului câinelui, să ne plătească măcar cheltuielile pentru medicamente şi drumurile făcute” a mai declarat mama victimei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS