Actualitate

Adrian Mischian: “În numele PMP Câmpia Turzii, mulțumim cetățenilor care l-au preferat pe profesorul Paleologu la alegerile prezidențiale”

In numele PMP Câmpia Turzii, multumim celor 753 de cetățeni ai Câmpiei Turzii, care au si-au dorit ca presedinte al Romaniei și l-au votat duminica pe candidatul PMP , pe profesorul Paleologu!
Este de departe, cel mai mare numar de voturi obținut vreodată de PMP Campia Turzii, in toate scrutinele electorale, de la infiintare ca organizatie politica locala!
PMP Cluj, ca organizatie judeteana, este pe locul 1 in tara in topul national al organizatiilor judete ale PMP, am obtinut peste 31.000 de voturi, dubland ca numar cel mai bun rezultat obtinut vreodata de organizatia judeteana PMP Cluj.!
PMP Cluj este viu si este in primul rand meritul senatorului Vasile Cristian Lungu, presedintele organizatiei judetene, care a reusit sa formeze o echipa puternica!
Felicitari colegilor de PMP Turda, ca de obicei la inaltime sub conducerea presedintelui Adi Nap, organizatie care ramane in continuare cea mai puternica organizatie din organizatia judeteana PMP Cluj!

Mandru ca sunt PMP – ist!

Adrian Mischian, presedinte PMP Campia Turzii

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS