Actualitate

Regulamentul de desfășurare a campaniei promoționale ”Reciclează deșeuri electrice și electronice și fii ambasadorul faptelor bune„

Regulamentul de desfășurare a campaniei promoționale ”Reciclează deșeuri electrice și electronice și fii ambasadorul faptelor bune„ poate fi vizualizat accesând următorul link: https://greenweee.ro/wp-content/uploads/2019/11/Regulament-Campanie.pdf

Vă reamintim că în perioada 11-15 noiembrie 2019, cetățenii care predau electronice uzate la centrul de colectare din strada Piața Unirii, nr. 16C – Platforma Târg sau telefonic la numărul de telefon 0264.365.770, de luni până vineri, vor putea câștiga prin tragere la sorți unul din cele cinci vouchere în valoare de 300 de lei puse în joc.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii împreuna cu reciclatorul GreenWEEE, Asociația ECOTIC și Compania de Salubritate locală dau startul concursului de reciclare cu premii pentru cetățenii care colectează selectiv deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS