<
Actualitate

Alianța USR PLUS intră în linie dreaptă pentru alegerile locale. Andrei Suciu, candidatul alianței pentru primăria Turda

Sâmbătă, 11 iulie 2020, terasa Hotelului Belvedere din Cluj-Napoca a găzduit, în condiții adaptate situației epidemiologice actuale, evenimentul de lansare al candidaților Alianței USR-PLUS din județul Cluj.

Activitatea a fost deschisă de cei doi semnatari ai protocolului de colaborare în alegerile locale, Sergiu Hossupreședinte PLUS Cluj, candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca și Cătălin Sălăgeanpreședintele USR Cluj, candidat la președinția Consiliului Județean. A urmat prezentarea candidatului alianței la Primăria Cluj-Napoca, deputatul Emanuel Ungureanu

Rând pe rând, au fost prezentați celor prezenți la eveniment candidații alianței la funcțiile de primar din municipiile și orașele județului, dar și din comunele aparținând zonei metropolitane Cluj-Napoca.

Candidatul alianței pentru primăria Câmpia Turzii a fost Daniela Dolha în timp ce candidatul alianței USR PLUS pentru primăria Turda a fost desemnat Andrei Suciu.

„Sunt inginer de meserie și am construit marea majoritate a timpului poduri, asta este calificarea mea, și așa cum știți, un pod nu este de ajuns să îl construiești. Un pod este făcut să facă legătura între oamenii de pe cele două părți ale lui. Asta îmi propun și la Primăria Turda”

De profesie inginer, Andrei Suciu a candidat la ultimele alegeri indepedent obținând 20,6% voturi, iar acum va candida din partea USR PLUS.

 Andrei Suciu:  “Sunt turdean, sunt ardelean, am crescut în țara asta, până când nevoile m-au împins să plec în străinătate, unde am lucrat 14 ani, sunt inginer de meserie și am construit marea majoritate a timpului poduri, asta este calificarea mea, și așa cum știți, un pod nu este de ajuns să îl construiești. Un pod este făcut să facă legătura între oamenii de pe cele două părți ale lui. Asta îmi propun și la Primăria Turda, sunt la a doua candidatură, am candidat în 2016 ca și independent, am obținut 20,6% din voturi, am fost pe locul doi și de data aceasta, cu un partid în spate, cu o alianță, sper să putem să dăm jos oamenii care duc Turda unde este acum. O să vă vorbesc foarte foarte scurt. Am un singur proiect, vreau ca în următorul mandat, Turda să aibă cel puțin 10% oameni în plus față de ora actuală. Bineînțeles că asta nu se poate realiza cu una cu două, deoarece pentru ca o populațiea să crească, trebuie să îi asiguri tot ceea ce are nevoie. Acesta este proiectul meu pentru Turda, cu detaliile care o să vină în continuare. Vă mulțumesc tare mult. Suntem conștienți că fără o muncă susținută zi de zi nu o să ajungem nicăieri. Vorbele sunt frumoase, le putem spune aici, le putem spune în altă parte, dar fără o muncă susținută zi de zi, nu o să realizăm nimic. Vă mulțumesc!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS