Actualitate

Andrei Pintilie: „În primul rând am fost interesat ca băieții să alerge, să muncească în teren”

Primul amical al CSM-ului din Câmpia Turzii a avut loc sâmbătă 3 august. Sub conducerea noului staf tehnic: Paul Pintilie director sportiv, Andrei Pintilie – antrenor/jucător și Lucian Valea preparator fizic, fotbaliștii din Câmpia Turzii au trecut cu 2-1 de CFR „U” 19 Câmpia Turzii.

Andrei Pintilie: „A fost un meci de debut în care sunt multumit de prestația echipei, s-au mișcat bine, au făcut ce le-am cerut, primele 70 de minute am făcut față fizic, iar apoi am completat cu experiența băieților care și-a spus cuvântul, un joc frumos, un joc mult peste așteptări fiind primul meci, au fost și multe schimbări, în primul 11 au fost mulți jucători noi, care s-au  mișcat excelent. Meciul a fost plăcut cu ocazii multe. În primul rând am fost interesat ca băieții să alerge să muncească, a fost o săptămână mai grea fiindcă ei nu au fost obișnuiți cu antrenamente însă doar cu multă muncă putem să ajungem unde ne propunem”

Despre veniri

„Cu siguranță trebuie să mai vină jucători, sunt mulțumit de valoarea lotului dar nu de număr. Avem nevoie de minim 20 de jucători, o să apară accidentări, o să apară suspendări și trebuie să fim acoperiți numeric, să nu repetăm greșelile din trecut când la meciuri erau doar 12 jucători. Mai sunt două săptămâni în care suntem în căutări, mai este nevoie de înca 4-5 jucători”

Pentru CSM Câmpia Turzii urmează amicalul cu Progresul Călărași, care se va disputa sâmbătă 10 august, iar de Zilele Municipiului Câmpia Turzii fotbaliștii conduși de frații Pintilie vor disputa un meci în compania celor din Florești, câștigătoarea campionatului trecut.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS