Fotbal

CSM Câmpia Turzii – CFR 1907 „U” 19 scor 2-1 în primul meci de pregătire

CSM Câmpia Turzii a trecut sâmbătă, 3 august de CFR „U”19 Cluj Napoca cu scorul de 2-1 în primul meci de pregătire jucat sub conducerea fraților Pintilie.

CSM a început meciul în formula Rusu – Oltean, Tot, Sur, Moldovan, Indreica, Tescar (c), Bituleanu, Nemes, A.Pintilie, Ceclan, iar  după pauză au mai intrat: Ghemes, Posmosan, Nicola, Costin.

Andrei Pintilie antrenor

Lucian Valea preparator fizic

Paul Pintilie director tehnic

Pe o ploaie sâcâitoare începutul meciului a aparținut gazdelor creându-și mai multe ocazii de a înscrie. Meci plăcut ochiului cu ocazii și de o parte și de cealaltă, iar în minutul 32 unde în urma unui corner Sur deschide scorul din mijlocul careului cu un șut perfect.

Tot în urma unei faze fixe a venit și restabilirea egalității când Ciurcui trimite puternic iar portarul este învins, CSM – CFR „U” 19 1-1

Ieșiți de la cabine, meciul a continuat să fie unul extrem de disputat, ocaziile la cele două porți au curs în continuare, iar în minutul 85, Posmoșan a fost faultat în careul advers,  în momentul urmator Tescar a înscris din lovitură de la 11 metri aducând victoria CSM-ului din Câmpia Turzii.

Scor final 2-1.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS