Actualitate

Antrenorul Constantin Olariu, înainte de reluarea campionatului: „Echipa este pregătită”

Vineri, 1 martie, sunt programate primele întâlniri din returul campionatului Ligii a III-a la fotbal. În Seria a V-a, Sticla Arieşul Turda se va deplasa la Mediaş pentru confruntarea cu Gaz Metan II. Cu un total de 24 puncte, turdenii ocupă locul 8 în clasament, în timp ce medieşenii se află pe ultima poziţie. În meciul tur, Sticla Arieşul Turda s-a impus la limită, scor 1-0.

„Din punctul meu de vedere, băieţii s-au pregătit foarte bine, am avut nişte probleme cu accidentările, dar am început să le rezolvăm. Mergem la Mediaş să facem un rezultat pozitiv, echipa este pregătită din punctul meu de vedere şi sperăm să şi finalizăm cu un rezultat pozitiv. Suporterii să aibă încredere în noi că vom continua să muncim şi să avem rezultate”, a precizat antrenorul Constantin Olariu.

„Am avut o perioadă foarte bună, ne-am pregătit foarte bine, cu un cantonament bun şi aşteptăm să înceapă campionatul şi să ne continuăm seria bună pe care am terminat-o în turul campionatului. Avem un meci greu cu copiii de la Mediaş şi aşteptăm să venim cu toate cele trei puncte acasă”, a concluzionat Valentin Marcu.

„Mă bucur că pot să joc pentru echipa oraşului meu, încerc să mă pun pe picioare, vreau să ajut echipa în acest retur de campionat. Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul. Am întâlnit un colectiv minunat, cu nişte băieţi talentaţi, conducere pe măsură. Aştept să vină rezultatele bune”, a declarat Raul Vitan.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS