Actualitate

Egalitate între Potaissa Turda şi CSM Bucureşti Potaissa Turda-CSM Bucureşti 19-19 (10-10)

Joi, 28 februarie, într-un meci contând pentru etapa cu numărul XX, Potaissa Turda a primit vizita formaţiei CSM Bucureşti.
Meciul, trăit la intensitate maximă de suporterii prezenţi în număr mare în Sala de Sport „Gheorghe Bariţiu”, a avut un ritm bun încă de la început, semn că pe teren se aflau două echipe ambiţioase, aflate pe podium şi dornice de victorie.
La şase minute de la startul partidei, tabela afişa egalitate la 2, dar, cu toate astea, meciul n-a suferit la capitolul intensitate, o intensitate „vinovată” de erorile neforţate comise de ambele formaţii.
Turdenii s-au aflat pentru prima dată la cârma jocului în minutul 10, când Szoke a punctat pentru 3-2. Un minut mai târziu, Ignat a dus scorul la 4-2, dar n-a durat mult până ce bucureştenii au restabilit egalitatea, aşa că ceea ce a urmat a stat sub semnul echilibrului.
La pauză tabela de marcaj afişa egalitate la 10.
Georgievski a punctat imediat după reluare, iar Chike Onyejekwe a majorat diferenţa, scor 10-12. La 8 minute de la reluare jocului, elevii portughezului Paulo Jorge Pereira s-au desprins la trei goluri, scor 11-14, dar turdenii au avut puterea să revină. De remarcat aportul considerabil al portarului Răzvan Szopka care a intervenit salvator în multe momente.
Savic a restabilit egalitatea la 14 în minul 45, iar trei minute mai târziu elevii lui Horaţiu Gal s-au desprins la două goluri. Beneficiind de intervenţiile salvatoare ale portarului Jakub Krupa, bucureştenii au revenit şi finalul avea să fie unul de-a dreptul incendiar.
În ultimul minut al întâlnirii, Szoke a punctat pentru 19-18, dar cele 15 secunde rămase au fost suficiente pentru ca oaspeţii să restabilească egalitatea. Scor final: 19-19.
Pentru Potaissa Turda urmează luni, 4 martie, întâlnirea cu Steaua Bucureşti. Cu un total de 46 puncte, Potaissa Turda ocupă locul II în clasamentul general, în timp Steaua se află pe locul 6 cu 38 puncte.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS