<
Actualitate

ANUNŢ Primăria Comunei Mihai Viteazu 

In conformitate cu O.U.G. Nr. 63 / 2022 ( tichet electronic pentru produse alimentere si masă caldă) privind unele măsuri temporare pentru acordarea de sprijin material categoriilor de persoane aflate in situații de risc, de deprivare materială și / sau risc de sărăcie extremă, următoarele categorii de familii si persoane pot depune cereri însoțite de copii ale actelor de identitate si ale certificatelor de naștere:

– familiile cu cel puțin doi copii in întreținere ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei si nu beneficiază de alocatie de susținere a familiei –

– familiile monoparentale ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei si nu beneficiază de alocație de susținere a familiei

– persoanele fără adăpost – actele se depun până in data de 02.07.2022 (copii ale actelor de identitate, adeverințe de venit net – luna anterioară depunerii cererii).

Persoană de contact Cristina Kalo – 0748127272.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS