<
Actualitate

Interviu. Analiza jocurilor echipei ACS Unirea Triteni, cu Adi Chișu: „Obiectivul a fost formare unei echipe competitive la nivel județean” 

ACS Unirea Triteni a terminat campionatul ligii a IV-a pe locul 6, cu 41 de puncte. Spuneam la începutul campionatului că echipa din comuna Tritenii are cel mai valoros lot din liga a IV-a, cu cei mai experimentați jucători. Îmi mențin declarația, ținând cont de faptul că echipa s-a aflat încă de la începutul campionatului în plin proces de transformare. Echipa ACS Unirea Triteni a avut în parcurs mai bun și mai echilibrat în al doua parte a campionatului, unitatea echipei având o vizibilitate mai bună. Despre parcursul echipei și despre așteptări, cu Adi Chișu, antrenor jucător al echipei ACS Unirea Triteni

Rep: Câteva cuvinte despre ediția de campionat 2021 – 2022

Adi Chișu: O ediție grea, dificilă și foarte echilibrată valoric în liga IV. În ceea ce ne privește a fost un sezon de tranziție cu multe probleme, care într-un final cu multă muncă și seriozitate din partea tuturor celor implicați am reușit într-un timp scurt să ducem fotbalul de la Triteni la un nivel bun pentru fotbalul județean.

Rep.: Care a fost obiectivul principal al echipei la început de campionat?

Adi Chișu: Obiectivele la începutul campionatului au fost de a forma o echipă competitivă la nivel județean, atragerea copiilor din comuna spre fotbal și aducerea de jucatori localnici la echipă. Primele două obiective

le-am îndeplinit cu succes, având peste 60 de copii și juniori toți din comuna Tritenii de Jos și am reușit un parcurs bun în Cupa României, ajungând în semifinale și finalul campionatului ne-a găsit pe locul 5. Cel de-al treilea obiectiv a fost atins într-o mică parte datorită faptului ca în Triteni sunt jucatorii valoroși care joacă la echipe de nivel superior ca liga sau la nivel superior privind contractele .

Rep.: Ați avut ceva probleme de lot…

Adi Chișu: Probleme de lot au fost din prima zi neavând jucători de o echipă cât și pe parcursul campionatului. Dar la acest nivel trebuie să ne obișnuim cu problemele de lot și sa găsim soluții etapă de etapă pentru a gestiona situația fiindcă altele sunt prioritățile jucătorilor și fotbalul este doar de placere la acest nivel.

 

Rep.: V-ați întărit în pauza competițională…

Adi Chișu: De întărit în pauza competițională ne-am întărit cu aducerea unor jucatori cu experienta pentru acest nivel și omogenizarea celor cu care a început campionatul, lucru care a dus la un parcurs foarte bun al nostru în acest retur. Este adevărat ca din retur am adus jucători chiar de la nivelul ligi a 3 a și asta s-a văzut în rezultatele noastre.

 

Rep.: Au fost câteva transferuri reușite

Adi Chișu: Din punctul nostru de vedere toate au fost transferuri reușite atât cele de la începutul campionatului cât și cele din pauza competițională. Având în vedere că mulți dintre jucatorii aflați astăzi la Unirea Triteni au renunțat la sume considerabile de bani si oferte mult mai avantajoase și s-au alăturat acestui proiect încă de la început jucând un tur de campionat pe o masă și o bere nu putem de cât să fim extrem de mulțumiți ca au ales sa pună umărul la proiectul nostru și să le mulțumim pentru aportul adus echipei.

Rep.: Ce urmează pentru ACS Unirea Triteni?

Pentru Unirea Triteni urmează o pauză bine meritată apoi începerea pregătirii de vară . Vom încerca să păstram același nucleu de jucători și pentru sezonul viitor deoarece cu siguranță jucătorii din lotul actual vor primi oferte mult mai avantajoase financiar fata de ce poate oferi Unirea Triteni în acest moment.

 

Rep.: Care sunt jucătorii pe care i-ai dori la Triteni ?

Adi Chișu: În primul rând ne-am dori să păstrăm nucleul din acest sezon pe cât posibil apoi să mai aducem, în limita bugetului, 2-3 jucatorii pe posturile deficitare. Cu siguranță nu avem forța financiară multor echipe de liga IV dar cu banii mărunți încercăm să formăm o echipă competitivă la care tineri din comună să își dorească să evolueze și de ce nu cei plecați în alte părți la oferte mai avantajoase să se întoarcă acasă.

 

Rep: Multumit de joc, băieți, sprijin din partea autorităților locale?

Adi Chișu: Mereu este loc de mai bine dar per total a fost un sezon reușit din toate punctele de vedere pentru club. Avem sprijinul autorităților locale și nu numai, fiindcă din acest sezon s-au alăturat și foarte mulți sponsori proiectului nostru. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul din acest sezon deși este o susținere mult mai mică în comparație cu alte competitoare. Le mulțumim pentru eforturile de a susține 5 echipe și peste 100 de sportivi din cadrul clubului Unirea Triteni. A fost prima data în istoria clubului când aproape toți factorii implicați în fenomenul fotbalistic au fost renumerați din acest retur nu doar cei din staff.

 

Rep.: Mesaj pentru suporteri?

Adi Chișu: Oamenilor care vin la meciuri le mulțumim pentru susținere și îi așteptăm la meciuri în număr mare pentru a-și susține echipa locală fiindcă echipa este a lor, și sperăm să ii bucurăm cu victorii în jocurile de acasă. Toți, pierdem, Toți câștigam! HAI UNIREA!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS