<
Actualitate

Apel umanitar. Carmen are nevoie de ajutorul nostru

Cât de greu este să îți vezi copilul, în vârstă de 16 ani, în scaun cu rotile?

De la această premisă începem acest articol. Carmen, o tânără de 16 ani, a fost victima unui accident rutier grav, în luna februarie. După acea întâmplare nefericită, Carmen a stat în comă 6 săptămăni, având multiple traumatisme. I-a fost afectat trunchiul cerebral, ajungând în scaun cu rotile. Carmen este din Valea Larga, însă cu rude prin Câmpia Turzii. Drept dovadă, mătușa acesteia ne-a cerut ajutorul pentru promovarea acestui caz. Din informațiile avute de la mătușa lui Carmen, costurile tratamentului pe o singură lună se ridică undeva 5000 de euro. Părinții fetei nu au posibilitate financiară de a acoperi tratamentul, așadar apelează, indirect, la oamenii cu sufletul mare din zona noastră. Mai întâi s-a făcut o postare pe facebook și din distribuiri în distribuiri, oamenii au conștientizat importanța cazului și fiecare dintre ei au ajutat cu ce au putut.

De asemenea, de miercuri, 1 iulie, se vor amplasa 10 urne de donare în 10 puncte din Câmpia Turzii pe care ulterior o să vi le prezentăm.

Dacă aveți posibilitatea de a face bine, faceți-o fără a sta pe gânduri. Dacă aveți posibilitatea de a dona, donați în contul de mai jos.

Mai jos aveți postarea tatălui fetei de 16 ani.

„Dragi prieteni. În luna februarie fiica noastră Carmen a suferit un accident rutier fiind în comă 6 săptămâni. A avut multiple traumatisme. Printre care cel cranian a fost cel mai grav afectând-ui trunchiul cerebral, ajungând în scaun cu rotile. Are nevoie de recuperare și tratament. Apelez la oamenii binevoitori care ne pot oferi un ajutor fiindcă costurile sunt foarte mari. Atașez poze cu fiica noastră, contul și un număr de telefon. Vă mulțumim! RO75BRDE130SV52220391300 IOAN EDUAR MARGINEAN TELEFON:0742228187 si euro RO76BRDE310SV61372963100 MARGINEAN IOAN EDUAR numele este fără D.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS