<
Actualitate

Artiștii, în timpul pandemiei! Adina Popovici: „Doamne ajută să ne vedem sănătoși cu toții!”

Ei bine, vorba cuiva… pandemia trece, criza urmează. Pentru că mai toate domeniile de activitate sunt afectate, pentru că vine cel mai frumos anotimp, și cele mai importante evenimente ale vieții ( nunți, botezuri, petreceri) se desfășoară vara, cei care teoretic cântă și încântă publicul, în această perioadă stau „pe tușă”. Am creat această nouă rubrică unde doresc să transmit modul în care artiștii, oamenii care binedispun lumea la evenimente, trăiesc în această perioadă. Am rămas surprins de bunătate celor pe care i-am chestionat cu privire la acest aspect și pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor pentru promtitudine. Fie că vrem, fie că nu vrem, urmează o perioadă nu tocmai favorabilă pentru evenimente, implicit pentru cei care le organizează. Evenimentele din luna aprilie sunt amânate, cele din luna mai și iunie la fel, iar o parte din luna iulie tind spre organizare în anul 2021. La toți cei chestionați am simțit aceste amânări ale evenimentelor. Dar cum toate se întâmplă cu un scop, am rămas plăcut surprins de faptul că acest timp de stat acasă este folosit întru creație și organizarea personală precum și profesională.
În această ediție, ne-a răspuns întrebărilor îndrăgita solistă de muzică populară, Adina Popovici.
Adina Popovici este o clujeană pasionată de tradiționalism. Cântă de când era mică și stie să binedispună oamenii pe la evenimentele unde participă. Frumușică și talentată, Adina s-a impus rapid pe piața muzicală din Transilvania. Mai jos, câteva idei lăsate de Adina pentru d-voastră, cititorii Ziarului 21.

Adrian Soporan: Cum e d.p.d.v profesional această perioadă?

Adina Popovici: Vă salut cu drag !
E destul de greu să nu mă întâlnesc atâta timp cu colegii mei din formație și cu publicul meu drag! Eram obișnuiți să petrecem în fiecare weekend, iar această pauză este deja prea lungă pentru noi.

A.S.: Cum treci peste această „criza”?

A.P.: În aceasta perioadă am gătit , am citit, am pregătit proiecte noi și mi-am petrecut timpul alături de cei dragi. Chiar ne-am bucurat de aceste săptămâni în care am fost toata familia acasă, dar am și realizat cât de mult iubesc oamenii și meseria pe care o am, pentru că îmi lipsesc nespus de mult evenimentele! Dumnezeu ne ajută să trecem cu bine peste aceasta pandemie!

A.S.: Când crezi că vor reîncepe evenimentele?

A.P.: Nu știe nimeni când vor reîncepe evenimentele, dar eu sper din toamnă să revina totul la normal.
Doamne ajută să ne vedem sănătoși cu toții!

Așa cum v-am obișnuit, vă lăsăm atașat o melodie a artistei Adina Popovici: „Mi s-o spart oglinda aseară”

https://youtu.be/qEyStcPxbnk

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS