<
Social

„Vă ajutăm din Turda” – a început livrarea de alimente și medicamente către persoanele vârstnice

„Vă ajutăm din Turda” este un grup care se adresează comunității turdene și se dorește a fi o platformă umanitară văzută ca răspuns la agresivitatea unui virus. Grupul se aliniază altor inițiative similare din țară și reprezintă un apel la responsabilitate și civism. Grupul este gândit ca un spațiu de dezbatere civică, dar și ca o comunitate suport pentru toți cei aflați în imposibilitatea de a se aproviziona în perioada următoare.

Încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru zilele când lucrurile pot evolua rapid într-o direcție sau alta, iar informația corectă, calmul, coeziunea și acțiunile eficiente de prevenție și solidaritate vor fi cheia ieșirii din impas. Dacă dispuneți de un mijloc de transport, ceva timp, disponibilitate și vreți să fiți voluntari în acest proiect, vă rugăm să contribuiți după puteri, cu informație corectă, donații sau implicare efectivă. Fără politică, fară știri false, fără agitație contraproductivă! În cazul în care cunoașteți persoane care au nevoie de aceste servicii, vă rugăm să îi contactacți și să identificați nevoile lor. Vă mulțumim!

Numere de telefon ale autoritatilor: 112, pentru cazuri suspecte sau dacă prezentați simptome ale noii infecții virale; pentru informații de sănătate publică: DSP 0749-017.439; Poliția Municipiului Turda (tel. 0264-312121/0755159796), Poliția Locală Turda (tel. 0264-317303), Serviciul Voluntar de Situații Urgență Turda (tel. 0264-316006/0264-313160).

„Așa după cum am anunțat, am început campania de voluntariat privind cumpărarea și livrarea de alimente și medicamente către persoanele vârstnice și cele cu vulnerabilități medicale în fața virusului Covid 19 (boli cardio-vasculare, autoimune, diabet etc).

Astăzi am onorat o solicitare de cumpărare și livrare de alimente de la doamna Mihu Ileana, totul în condiții de siguranță deplină, atât pentru beneficiar, cât și pentru voluntari.

Dacă din condiționări care țin de vârstă, stare de sănătate sau vulnerabilități medicale sunteți în imposibilitatea de a putea face cumpărături, puteți apela la disponibilitatea voluntarilor grupului „Vă ajutăm din Turda”, completând formularul de mai jos (durează doar 1 minut!):

https://docs.google.com/…/1atzPYjjU8ZMgRfvc7ZgNyqAjKh…/edit…

Dacă procedura de completare vi se pare prea dificilă, puteți să ne scrieți pe grup sau puteți să ne lăsați un comentariu la postare. Ne vom auto-sesiza!

Rămâneți sănătoși cu toții!”, a transmis profesorul Ciprian Rigman

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS