<
Actualitate

Artiștii, în timpul pandemiei! Cosmin Mocean: ” Cel mai important lucru este sănătatea noastră și a celor dragi”

Ei bine, vorba cuiva… pandemia trece, criza urmează. Pentru că mai toate domeniile de activitate sunt afectate, pentru că vine cel mai frumos anotimp, și cele mai importante evenimente ale vieții ( nunți, botezuri, petreceri) se desfășoară vara, cei care teoretic cântă și încântă publicul, în această perioadă stau „pe tușă”. Am creat această nouă rubrică unde doresc să transmit modul în care artiștii, oamenii care binedispun lumea la evenimente, trăiesc în această perioadă. Am rămas surprins de bunătate celor pe care i-am chestionat cu privire la acest aspect și pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor pentru promtitudine. Fie că vrem, fie că nu vrem, urmează o perioadă nu tocmai favorabilă pentru evenimente, implicit pentru cei care le organizează. Evenimentele din luna aprilie sunt amânate, cele din luna mai și iunie la fel, iar o parte din luna iulie tind spre organizare în anul 2021. La toți cei chestionați am simțit aceste amânări ale evenimentelor. Dar cum toate se întâmplă cu un scop, am rămas plăcut surprins de faptul că acest timp de stat acasă este folosit întru creație și organizarea personală precum și profesională. În această ediție, ne-a răspuns întrebărilor binecunoscutul și îndrăgit solist, „omu’ cu berile”, Cosmin Mocean.

Cosmin Mocean este unul dintre purtătorii de folclor autentic în melodiile sale. Muzica lui răsună la fiecare eveniment major din viața fiecăruia. Deseori, dacă asculți textele cântecelor sale, găsești cuvinte vechi, arhaisme, legate de folclor. Un om cu sufletul mare, un artiști desăvârșit, a acceptat cu drag întrebările noastre. De curând, Cosmin a apărut în calitate de prezentator, alături de Amalia Chiper, la una dintre emisiunile la mare căutare în această perioadă, „Pe la noi, duminica”, transmisă în direct pe postul național Look Plus, în fiecare duminică de la orele 15.30. Recent, hitul „Câte birturi sunt pe drum” a ajuns la onorabila cota de 1 milion de vizualizări. Toți iubitorii de folclor susțin sus și tare că melodia merită mult mai mult, dar este un început.

Până una alta, vă invităm să urmăriți mini-interviul cu Cosmin Mocean.

Adrian Soporan: Cum te-a afectat d.p.d.v. profesional această pandemie?

Cosmin Mocean: Profesional, ne-a zguduit puțin situația pentru că, uite, am fost nevoiți cu toții să anulăm sau să amânăm evenimentele. Simțim o oarecare “dezorientare” pentru că nici nu știm cât va dura, cum se va termina și ce o sa fie după. Sentimentul acesta cu siguranță vine și din cauza faptului că am fost dați afara din zona noastră de confort. Asta pe unii o să ne dărâme iar pe alții o să ne întărească. Oricum, personal gândesc pozitiv și respect ceea ce ne cer autoritățile.
Aștept ziua când se ridică prima restricție, cred că atunci este momentul 0 pentru a vedea ce va urma în lumea aceasta a noastră, a evenimentelor.


Adrian Soporan: Ce faci ca să treci mai ușor peste?

Cosmin Mocean: În altă ordine de idei, sunt mai mult timp cu familia, cu fetele și suntem încrezători că vom rămâne sănătoși. În felul asta trecem cu bine peste această nebunie

Vă atașăm ultimul hit produs de Cosmin Mocean, pentru buna dispoziție a tuturor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS