Actualitate

Teatrul Național Aureliu Manea din Turda, continuă reprezentațiile online și în această săptămână

După mai bine de o lună de la debutul stării de urgență, actorii Teatrului Național Aureliu Manea din Turda sunt in continuare alături de noi, pentru a ne ajuta să trecem mai ușor peste această perioadă dificilă pentru întreaga lume.
Așa cum ne-au obișnuit deja, actorii isi continuă activitatea. Drept dovadă, în perioada 27.04 – 1.05, actorii vor fi online, cu mesaje încurajatoare pentru public, începând cu orele 09.00.
Teatrul Național ONLINE ii bucură si pe cei mai mici dintre spectatori, zilnic de la ora 13.00. „Cutiuța cu povești” este activitatea actorilor in care sunt lecturate povești si fabule pentru cei mici.


Seara, de la ora 18.00 la „Întâlnirea de cu seară” actorii Teatrului național Aureliu Manea vă invită la o șezătoare „anti-virus” după cum au denumit-o chiar ei, în care se vor recita fabule, poezii, de către actorii teatrului, totul desfășurându-se online.
În perioada 30.04 – 01.05, de la orele 11.00, avem „O clipă cu Radu Botar, care aduce un zâmbet pe buze tuturor, in această perioadă de izolare care a cuprins întreaga lume.
Vă așteptăm la teatru, ONLINE.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS