<
Actualitate

Artiștii, în timpul pandemiei! Mihaela Grindean: „În tot răul este și un bine”  

Ei bine, vorba cuiva… pandemia trece, criza urmează. Pentru că mai toate domeniile de activitate sunt afectate, pentru că vine cel mai frumos anotimp, și cele mai importante evenimente ale vieții ( nunți, botezuri, petreceri) se desfășoară vara, cei care teoretic cântă și încântă publicul, în această perioadă stau „pe tușă”. Am creat această nouă rubrică unde doresc să transmit modul în care artiștii, oamenii care binedispun lumea la evenimente, trăiesc în această perioadă. Am rămas surprins de bunătate celor pe care i-am chestionat cu privire la acest aspect și pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor pentru promtitudine. Fie ca vrem, fie că nu vrem, urmează o perioadă nu tocmai favorabilă pentru evenimente, implicit pentru cei care le organizează. Evenimentele din luna aprilie sunt amânate, cele din luna mai și iunie la fel, iar o parte din luna iulie tind spre organizare în anul 2021. La toți cei chestionați am simțit aceste amânări ale evenimentelor. Dar cum toate se întâmplă cu un scop, am rămas plăcut surprins de faptul că acest timp de stat acasă este folosit întru creație și organizarea personală precum și profesională. Azi ne-a detaliat câteva aspecte, îndrăgita solistă de muzică populară ( și nu numai), Mihaela Grindean.

Adrian Soporan: Mihaela, cum trăiești carantina?

Mihaela Grindean: Sunt ferm convinsă că pentru nimeni nu este ușoară aceasta perioadă, dar dacă respectăm anumite reguli, o să treacă mai repede și o să ne putem vedea fiecare de viața noastră.
D.p.d.v profesional a trebuit să amân, să anulez sau să reprogramez evenimentele din aceasta perioada dar în tot lucrul rău este și o părticică bună, am lucrat în aceasta lună la câteva proiecte muzicale noi, la care nu puteam lucra în mod normal, din cauza lipsei de timp.

A.S. Cum treci mai ușor peste această perioadă?

M.G: Ca să trec mai usor peste aceasta perioada, îmi umplu timpul cu tot felul de activități: casnice, profesionale și gândesc câteva planuri de viitor. Vă îndemn și pe voi dragilor să faceți lucruri pe care până acum poate vă doreați să le faceți și nu găseați niciodată timp pentru ele. Să ascultați o muzică bună, să încercați să va puneți ordine în minte și în suflet, să respectați regulile de igienă impuse de autorități și să fiți cât mai pozitivi. Asta o să ne ajute să trecem mai ușor peste aceste vremuri dificile.
Să ne ajute Bunul Dumnezeu să ne vedem cu bine la următoarele evenimente și de pe acum, vă doresc Sărbători pline de lumină și speranța.

Cu drag, a voastră Mihaela Grindean.

Dacă tot suntem la acest capitol, vă lăsăm atașat și un link către una dintre cele mai cunoscute melodii a interpretei Mihaela Grindean, „Vânătoru-i vânător”

Photocredit: 1studio

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS