Actualitate

ASOCIAŢIA ARTIŞTILOR PLASTICI CÂMPIA TURZII continuă proiectul FERESTRE ȘI OGLINZI

Clubul Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii continuă şi în anul 2019 proiectul FERESTRE ŞI OGLINZI. Ca şi în anul 2018, proiectul va fi derulat pe întreg anul şi se adresează întregii comunităţi din municipiul Câmpia Turzii.
Organizate de 2 ori pe lună, atelierele creative debutează Marţi, 12 februarie 2019, şi vor avea loc la Restaurantul Gossner începând cu ora 18. Clubul Rotary Câmpia Turzii pune din nou la dispoziţia participanţilor materialele necesare şi împreună cu artiştii plastici din cadrul AAP Câmpia Turzii vă îmbie la un mod de relaxare prin intermediul artei. În acest an atelierele se vor desfăşura separat pentru copii şi tineri, şi separate pentru adulţi. Mâine vor avea loc atelierele pentru copii şi tineri, urmând ca Marţi, 26 Februarie a.c., să aibă loc atelierele pentru adulţi.
Scopul proiectului este de a crea un grup de iubitori de artă format din membrii ai comunităţii din Câmpia Turzii care doresc să se exprime şi să comunice nonformal, chiar să “evadeze” din cotidian.
Obiectivele proiectului sunt:

  • apropierea de artă a membrilor comunităţii prin metode de educaţie nonformală, arătându-le participanţilor că există o legatură între artă şi preocupările lor cotidiene;
  • participanţii vor interacţiona cu alte persoane, îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare şi vor găsi noi oportunităţi pentru dezvoltarea personală;
  • punerea în evidență a caracterul activ al psihicului uman ce se manifestă în cazul creației și receptării artistice printr-o căutare continuă, printr-o nevoie de cunoaştere şi diversificare afectivă. Interesul pentru artă parcurge calea de la curiozitate, la nevoia de frumos.
    Atelierele vor avea loc bilunar, la date care vor fi anunţate anterior, dar, de regulă, în a doua şi în ultima zi de Marţi din lună, la Restaurantul Gossner Câmpia Turzii, Strada Gării nr. 5 şi intrarea va fi liberă.

Informatii suplimentare:
Iuliana Dana Pop- Presedintele Asociatiei Artistilor plastici C. Turzii. Tel.: 0741.33.08.03

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS