<
Actualitate

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) organizează un seminar, în cadrul căruia se vor discuta modalități mai eficiente de învățare pentru examenul de Bacalaureat

Se apropie examenul de bacalaureat, și nu știi cum sa îți creezi un sistem de învățare eficient pentru a reține toata materia? Venim la tine cu un proiect care o să te ajute să iei examenul, cu nota pe care ți-o dorești. Grăbește-te, astăzi este ultima zi de înscrieri!

În data de 26 noiembrie 2021, Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) organizează un seminar, în cadrul căruia se vor discuta modalități mai eficiente de învățare pentru examenul de Bacalaureat. Acest proiect se va desfășura în mediul online, pe platforma zoom, începând cu ora 16:00.

AutodiBACt este un proiect în cadrul căruia vor fi prezenți elevi de liceu, dar și un mentor, un psiholog, care va aborda problemele cel mai des întâlnite de către tineri, pe parcursul claselor terminale, în timpul pregătirii pentru examenul maturității.

Majoritatea tinerilor se confruntă cu probleme în pregătirea pentru BAC, fie acestea probleme în gestionarea timpului, sau amânarea învățatului, sau pur și simplu neștiința concretă a cea ce să învețe. Intenția proiectului este de a clarifica aceste probleme și de a oferii soluții concrete în acest sens.

Un moment important din viața unui tânăr este susținerea examenului de bacalaureat și implicit alegerea facultății, evenimente care pot cauza stres și multă tensiune asupra elevului în cauză. Prin urmare a acestor probleme pot apărea consecințe precum scăderea rezultatelor școlare sau prin manifestări pe o perioadă îndelungată de timp chiar și frustrări, anxietate, atacuri de panică, scăderea capacității de memorare, scăderea capacității de concentrare etc.

Înscrierile se încheie în data de 25 noiembrie, ora 23:59.

Pentru a afla mai multe detalii legate organizația gazdă și despre acest proiect puteți accesa: Facebook: https://www.facebook.com/amosed.romania/ https://www.facebook.com/amosed.romania/

Instagram: https://instagram.com/amosed.romania?utm_medium=copy_link

Site: Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democraticăhttps://www.amosed.ro

iar pentru înscrieri puteți consulta link-ul: https://www.amosed.ro/autodibact/

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS