<
Actualitate

Asociația Pro Infrastructură a prezentat noi cadre aeriene de pe autostrada Câmpia Turzii – Chețani

Noi cadre aeriene de pe Autostrada Transilvania (A3) între Câmpia Turzii și Chețani (Luduș), tronson lung de aproape 15,7 km construit de compania Straco, au fost prezentate de Asociația Pro Infrastructură.

„La începutul lunii iulie (link: http://bit.ly/2N8SgJi) am anunțat că există un risc ridicat de încetinire sau chiar de oprire a execuției pe acest șantier din cauza unor lucrări neplătite de CNAIR constructorului. Din păcate am avut dreptate, progresul de la ultima filmare fiind insesizabil, mai ales pentru această perioadă a anului.

S-a avansat la capătul dinspre Câmpia Turzii la devierea DN15 necesară pentru construirea pasajului ce va supratraversa autostrada, la forajele pentru pilele podului peste Arieș și în câteva zone punctuale la terasamente.

În ritmul actual, finalizarea în 2019 este imposibilă, transformând astfel lotul vecin (care va fi gata cel mai probabil în 2019) într-un nou muzeu de 18 km între Chețani și Iernut.

Fuga de răspundere proverbială a oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și neasumarea unor plăți justificate, combinate cu insolvența Straco, riscă să arunce și acest proiect într-un blocaj de durată. Solicităm CNAIR să rezolve, împreună cu antreprenorul general, problemele și disputele contractuale în cel mai scurt timp”, au anunțat cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS