<
Actualitate

Atenționare COD GALBEN de FURTUNI în Județul Cluj și alte zone din țară. Vremea va fi deosebit de caldă și vineri

 Meteorologii au emis atenționare Cod Galben de furtuni pentru județul Cluj  și alte zone din țară, ce intră în vigoare de la amiază până la noapte. Vor fi condiții de instabilitate atmosferică și vineri și sâmbătă. De asemenea, vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi peste 30 de grade, până vineri.

COD GALBEN: De joi, 30 iulie, ora 12.00 până vineri, 31 iulie, ora 2.00

La munte, în nordul, nord-estul și local în centrul țării vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 30-50 l/mp.

Disconfortul termic va fi ridicat joi și vineri, în zonele de câmpie și de podiș, indicele temperatură-umezeală (ITU) fiind în jurul pragului critic de 80 de unități.

Informare meteo: de vineri, 31 iulie, ora 12.00 până sâmbătă, 1 august, ora 2.00

În intervalul menționat în sud-vestul, sudul, estul țării și local în centru, instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină.Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe suprafețe mici 40-50 l/mp.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS