Actualitate

Au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe două drumuri județene recent asfaltate

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe două drumuri județene recent asfaltate au fost executate lucrări de marcaje rutiere ce au drept scop asigurarea unei circulații în condiții de siguranță.
Astfel, pe drumul judeţean DJ 161B Călărași – Călărași Gară s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 2,13 kilometri, de la kilometrul 40+400 până la kilometrul 42+530.
Pe drumul județean DJ 109E Vad – limită cu județul Sălaj au fost executate, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 2,4 kilometri, de la kilometrul 14+484 până la kilometrul 16+884.
În perioada imediat următoare execuția de marcaje rutiere va continua pe mai multe drumuri județene unde au fost finalizate lucrările de asfaltare.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS