Actualitate

Avionul de pe ruta Cluj – Charleroi a aterizat de urgenţă în Polonia. „Eram în aer şi ieşea fum de la motor”

O aeronavă WIZZ care circula pe ruta Cluj – Charleroi a aterizat de urgenţă în Polonia din cauza unor defecţiuni la motor. Potrivit primelor informaţii, aeronava a lovit un vultur în timpul decolării. Pilotul a cerut aterizarea de urgenţă în Katowice, Polonia, pentru motive de „security check”. Din imaginile obţinute de Ziar de Cluj se vede cum unul dintre motoarele aeronavei fumega în zbor.


Pasagerii susţin că la început nu şi-au dat seama de ce se întâmplă, însă de pe geam se vedea cum ieşea fum de la unul dintre motoarele avionului.

Aeronava a decolat la ora 13.55 de pe Aeroportul Cluj-Napoca şi urma să ajungă în Charleroi, Bruxelles, în jurul orei 15.25. La ora 17 pasagerii se aflau înca pe aeroportul din Polonia.

„Lumea s-a speriat. Eram în aer şi iesea fum de la motor. Am aterizat în Polonia şi de doua ore stăm în autobuze, până ajunge un alt avion cu care să plecam. Nu suntem lăsaţi să intrâm în aeroport. Este incredibil”, declară unul dintre pasageri.
Sursa :Ziar de Cluj

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS