Actualitate

Avocatul Peter Eckstein Kovacs este propunerea USR, PNL și PMP pentru funcția de Avocatul Poporului  

Avocatul Peter Eckstein Kovacs este propunerea pentru funcția Avocatul Poporului, susținută de PNL, USR și PMP. Mandatul lui Victor Ciorbea a expirat la 6 mai 2019.

Victor Ciorbea a ajuns în funcţia de Avocat al Poporului în anul 2014, fiind propus de PSD din Senat şi Camera Deputaţilor.

Peter Eckstein Kovacs este un om politic de etnie maghiară din România, de profesie avocat, fost membru al Uniunii Democrate Maghiare din România și vicepreședintele platformei liberale din această formațiune. Între 2004-2008 a fost președintele Comisiei Juridice a Senatului României, funcție din care a demisionat pe 4 martie 2008 în semn de protest față de respingerea ordonanței privind funcționarea Agenției Naționale de Integritate în forma inițială. În data de 23 iunie 2018 a demisionat din UDMR, în semn de protest față de ajutorul pe care UDMR l-a dat PSD la modificarea codului de procedură penală. (Wikipedia)

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS