Actualitate

Comunicat PNL Câmpia Turzii: „Îl informăm pe Isac Tudorache Ionel că persoanele din diaspora sunt părinții, frații, rudele cuiva din Câmpia Turzii și România”

Ziua de 26 mai 2019 va rămâne in istoria contemporană prin cel puțin două caracteristici:
Prima este că românii au conștientizat cancerul pe care îl reprezintă PSD-ul, un rău malign împroșcat cu nesimțire pentru a călca în picioare orice urmă de bun-simț, pentru a subjuga orice normă și valoare a unei democrații și mai ales pentru a încerca să ferească de răspunderea penală un reprezentant de seamă al unui sistem ticăloșit dincolo de orice închipuire.

A doua este că omenia, bunul simț și inteligența nativă nu pot fi amețite de programe sociale mincinoase, marca PSD. Atunci când demnitatea umană este încălcată, când omul se simte jignit, umilit, călcat în picioare de dorințele tale de mărire cu orice preț, chiar și călcând pe cadavre, trebuie să te aștepți că același lucru ți se va întoarce înzecit.
La ultimul tur de scrutin, duminică, PSD-ul a primit electoral doar ce i-au urat românii în stradă. Și a fost multă! E cineva în stare să spună că nu e așa?
Luni, ”domnul” Dragnea a fost condamnat. E cineva în stare să afirme că a fost o greșeală judiciară? Poate doar mințile tulburate de ciuma roșie.


Și câștigătorul premiului din stradă este … tovarășul consilier local Isac Tudorache Ionel (https://www.facebook.com/isactudorache.ionel?epa=SEARCH_BOX), care își permite cu toată nesimțirea de care poate da dovadă un pesedist taliban să îi considere pe români …”slugi”!
Îl informăm pe Isac Tudorache Ionel că persoanele din diaspora sunt părinții, frații, rudele cuiva din Câmpia Turzii și România pe care PSD-ul a târât-o în mocirla penalului Dragnea. Persoanele din diaspora sunt eroii acestor alegeri, eroi de care guvernul PSD și-a bătut joc cum a știut mai bine și cărora le-a furat dreptul de a vota.
E vorba de aceleași persoane cărora le-ați arătat în 10 august 2018 ce înseamnă forța brută, pentru că în opinia voastră așa arată binele, e vorba de aceleași persoane care au plecat din țară de prea mult ”bine” și cărora trebuie să le mulțumim cu toții.


Toate acestea vin mai ales pe fondul pe care o pensie ușor nesimțită, de aproximativ 60 de mii de lei, îți este platită, domnule consilier local PSD, de munca unora care transpiră din greu pentru fiecare ban. Desigur, alături de tine s-ar putea să mai fie alți indivizi cu grade de colonel, chestor de poliție sau deputați care după ce iau spuma de pe cremă mai vor și accesul la oală. Dar poate că o rază de speranță și luciditate vă va spulbera visurile și vă va aduce cu picioarele pe pământ precum a pățit și Dragnea.
Ce se poate reproșa oamenilor care au votat duminică? Faptul că refuză minciuna? Faptul că refuză să fie desconsiderați? Faptul că refuză să fie considerați slugi? Și mai ales de cine, de o altă slugă a sistemului pesedist, de o slugă de lux? Aviz, amatorilor!
Biroul de presă al
PNL Câmpia Turzii

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS