<
Politic

Tavi Ciobanu: „Vă cer scuze în numele Partidului din care fac parte şi al meu personal pentru jignirea care v-a fost adusă când ați fost numiți slugi”

După afirmația halucinantă a unui consilier local PSD Câmpia Turzii, unul dintre colegii săi de partid, Tavi Ciobanu (consilier local PSD) a ieșit public și și-a cerut scuze românilor care muncesc în străinătate.

„Bună ziua Diaspora. Nu am mai intrat pe pagina mea de Facebook de foarte mult timp, pentru că această rețea de socializare pe care puteai cândva să socializezi cu prietenii a devenit o rețea de instigare la ură și o rețea a jignirilor, a vorbelor murdare și așa mai departe. Este păcat de ceea ce se vorbește aici și unde s-a ajuns.
Ei bine astăzi mă văd nevoit să vă cer scuze în numele Partidului din care fac parte și al meu personal pentru jignirea care va fost adusă când a-ți fost numiți slugi .
Am muncit și eu timp de 16 ani în Spania și nu m-am considerat ca fiind o slugă. Am avut o viață frumoasa într-o țară frumoasa, am avut și încă mai am prieteni pe care îi respect și îi salut pe această cale și aștept să ne întâlnim cu drag cât mai curând .
Totuși as dori să vă spun punctul meu de vedere în ceea ce privește votul vostru de afară.
Eu personal, în toți acești 16 ani nu am fost la vot niciodată, pentru că am considerat că am viața mea în țara respectiva unde am avut o slujbă, am avut casa mea am plătit taxe și impozite și așa mai departe.
Deci am fost de părere că nu am de ce să decid eu viața celor de acasă prin votul meu.
Să nu mă înțeleagă nimeni greșit dar este părerea mea personală .
Vă salut și scuze încă o dată pentru insulta care va fost adusă.
Salut încă o dată Spania. Vă pup”, a transmis Tavi Ciobanu.

Vezi aici declarația halucinantă a consilierului local PSD Câmpia Turzii:

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS