Actualitate

Beneficiarii ajutorului social alături de Compania de Salubritate într-o amplă campanie de curățenie la Câmpia Turzii

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat prin intermediul rețelei de socializare facebook că la Câmpia Turzii se desfășoară în aceste zile o amplă campanie de curățenie, desfășurată de beneficiarii ajutorului social alături de Compania de Salubritate.

„În ultimii trei ani, politica administrației locale de la Câmpia Turzii a fost direcționată înspre descurajarea persoanelor care solicită ajutor social în mod necuvenit.

Astfel, am facilitat dezvoltarea sectorului de afaceri şi reindustrializarea Câmpiei Turzii, direcţionând persoanele apte de muncă înspre societățile comerciale active din Municipiu.
În paralel, persoanele care au rămas beneficiare ale serviciului de ajutor social sunt implicate, alături de Compania de salubritate, în activități de ecologizare a zonelor publice de pe raza oraşului nostru.
Aceşti oameni sunt implicați în eforturile administrației locale de a menţine curățenia în spațiile publice, contribuind la campaniile de curățenie din oraş.
Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor!”, a transmis primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

La Câmpia Turzii trebuie să se muncească –  se pare că este mesajul transmis de adminitrația Lojigan

În 2016, adminitrația condusă de Dorin Lojigan a găsit un număr de peste 240 de beneficiari ai ajutorului social.

În numai 3 ani, numărul beneficiarilor de ajutor social la Câmpia Turzii a ajuns la aproximativ 30 de persoane, cei apți de muncă fiind îndrumați către societățile comerciale în căutare de muncă, iar persoanele rămase au obligația de a presta 12 ore pe lună de muncă.

Eforturile administrației pentru curățenia orașului vine în completarea strategiei bine gândite, când în urmă cu doi ani s-a achiziționat o automăturătoare performantă pentru întreținerea curăteniei străzilor din municipiu, iar din acest an pubele subterane instalate în premieră în Câmpia Turzii încep să devină funcționale.

Tema deșeurilor însă rămâne însă o mare problemă nu numai la nivel local ci în întreg județul după ce rampele de gunoi au fost închise, iar operatorii de saubritate sunt nevoiți să transporte deșeurile la o distanță considerabilă la costuri mult mai mari.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS