Fotbal

Sticla Arieșul Turda – Sănătatea Cluj 0-1 (galerie foto)

Sticla Arieșul Turda pierde pe teren propriu meciul contra celor de la Sănătatea Cluj, scor 0-1

Sănătatea Cluj a avut primele ocazii la poarta turdenilor, care după o fază prelungită de atac, pe partea dreaptă au reușit să ajungă în careul de 6 metri iar Pop ajunge primul la minge.

În minutul 12, la o fază de atac a turdenilor, mingea ajunge cu noroc la Varodi dar gafează de la 16 metri.

La jumătatea primei reprize, Marcu face un fault pe partea dreaptă de atac a clujenilor, lovitura liberă fiind respinsă de apărarea turdeană.

Minutul 30, în urma unui presing David Adrian obține un corner care rămâne însă fără rezultat. Imediat, la o fază de contraatac Ceaca Andrei este oprit prin fault la 35 de metri de poarta turdeană, iar Raul Ciupe trimite periculos puțin peste poarta turdenilor.

Minutul 37 fază  periculoasă a clujenilor când Roman Dan pătrunde spre mijlocul careului și pasează printre apărătorii Arieșului însă din nou Pop iese primul la minge.

În minutul 43, Dan Florin primește un galben după ce oprește prin fault un atac al clujenilor, fază contestată de banca turdenilor.

După primele 45 de minute Sticla Arieșul Turda- Sănătatea Cluj 0-0

Începutul reprizei secunde o găsește pe Sănătatea în atac care beneficiază de un corner, mingea trimisă în careul turdean este prinsă de Pop care este faultat de Ceaca Andrei.

Același Raul Ciupe trimite la cinci minute de la începutul reprizei a doua se arată periculos dintr-o lovitură liberă care este respinsă de Pop în corner.,

În minutul 60 Varodi pătrunde periculos pe partea dreaptă însă este oprit de apărarea clujenilor, iar turdenii cer 11 metri, arbitrul lăsând jocul să continue.

În minutul 65, turdenii se află din nou în atac la pătrunderea lui Eric Oltean acesta pasează pentru Paleoca a cărui șut nu găsește cadrul porții.

Imediat după faza de atac a turdenilor, același Raul Ciupe prinde un șut de la peste 30 de metri direct în vinclul porții lui Pop care rămâne fără reacție.

Imediat după deschiderea scorului, turdenii s-au aruncat în atac, iar cu 12 minute înainte de finalul meciului David obține un penalty după ce este faultat în careu. Poratrul Sănătății apără șutul lui Sebastian Salcău iar tabela rămâne în continuare 0-1

ARIEȘUL TURDA – SĂNĂTATEA CLUJ 0-1 (Ciupe 67`)

Arieșul Turda: Pop – Fl. Dan, Indreica, Cordoș, Marcu, Ititesc (Cimpoeșu 68`), Paleoca, Salcău (Cobârzan 84`), Varodi, Oltean (Savu 68`), David.

Antrenor: Constantin Olariu

Sănătatea Cluj: Lăzăreanu – Paul, Matei, Mic, Creț, Țârlea, Rus, Roman (Tilincă 82`), Ceaca (Cristea 90`), Ciupe (Lupu 86`), Mar (Neamț 77`).

Antrenor: Csaba Kis

Publicată de Ziarul 21 pe Vineri, 20 septembrie 2019

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS