Actualitate

CALIFICARE! Potaissa Turda se califică în sferturile Cupei Challenge EHF

Magnifici s-au calificat în sferturile Cupei Challenge EHF după rezultatul din tur, când turdenii au învins formatia elvețiană BSV Berna cu socrul de 36-33.

Duminică, 16 februarie, începând cu orele 18.00, Sala Sporturilor Gheorghe Barițiu a explodat la finalul fluierului arbitrului. Deși Potaissa Turda a pierdut meciul cu scorul de 33-35, magnificii s-au calificat în faza superioară a competiției datorită scorului din tur, când echipa condusă de Horațiu Gal, a câștigat la 3 puncte diferență.

Așa cum probabil toată lumea se aștepta, meciul a fost unul foarte încins, elvețienii venind la Turda cu gândul la calificare. Ei bine, planurile nu au fost cum s-au așteptat ei, găsind la Turda un public extraordinar care și-au încurajat echipa din primul minut până la ultimul fluier. Meciul a fost unul greu, jucătorii echipei BSV Berna au sperat și luptat tot meciul, conducând marea majoritate a timpului din prima repriză. Însă la finalul primelor 30 de minute, scorul arată 19-18 pentru turdeni.

Elvețienii reușesc să preia conducerea după 3 aruncări de la 7 metrii consecutive și scorul devine 24-25. A urmat un final de meci interzis cardiacilor, elvețienii conducând cu 3 goluri avans. Însă în ultimele secunde din joc, formația turdenă reușește să mai marcheze încă o dată și scorul s-a terminat 33-35!


Pentru formația turdeană au marcat Szoke (9), Dragas (8), Pop (4), Ghiță (4), Talas (3), Rohozneanu (2), Cîntec (1), Thalmaier (1), Pavel (1)

Potaissa este în sferturile de finală ale Cupei Challenge EHF.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS