Actualitate

Serbările zăpezii pentru copiii de la Clubul Copiilor

Sâmbătă, 15 februarie 2020, a fost un prilej de bucurie pentru copiii de la cercurile de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii și Turda. Motivul bucuriei a fost, participarea acestor copii la ,,Serbările Zăpezii” de la Muntele Băișorii. Acest eveniment a fost organizat de Palatul Copiilor Cluj și Ministerul Educației Naționale. Dis de dimineață, copiii și cadrele didcactice, ,,înarmați” cu sănii, plăci și schiuri, au pornit într-o călătorie spre Muntele Băișorii. După aproximativ 60 de kilometrii, ajunși la munte, începem să întrezărim și zăpada.

Bucuria inrândul copiilor e de nedescris. Copiii cu săniile și schiurile își fac loc pe pârtia muntelui, ei se simt în largul lor se bulgăresc, se îmbrâncesc în zăpadă, într-un cuvât, e distracție mare.

R:
-Ce reprezintă pentru copii Serbările Zăpezii?
“Serbările zăpezii” este cel mai așteptat eveniment de pe pârtia Muntelui Băișorii, organizat de Șandor Simona, profesor coordonator Clubul Copiilor Câmpia Turzii.
-Palatul Copiilor Cluj. Activitatea, ajunsă la a XIX-a ediție, este cuprinsă în Calendarul Activităților Extrașcolare Naționale finanțate de Ministerul Educației și reunește copii și tineri din Palatele și Cluburile Copiilor, precum și din școlile din întreaga țară, pasionați de sporturile de iarnă.


Dublate fiind de programe artistice, întrecerile sportive își propun să revitalizeze manifestările de iarnă dedicate tinerilor, încurajând practicarea sportului ca modalitate de petrecere a timpului liber. Sunt nelipsite focul de tabără, cântecul și dansul, distracția și voia bună, dar mai presus de toate prietenia, căci toți socializează ca și cum s-ar cunoaște de ani buni, fiecare având grija aproapelui. “Serbările zăpezii” sunt, înconcepția mea, serbările prieteniei inocente.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS