Actualitate

Calin Pop ne invita la lansarea celui de al 5-lea volum de poezii

Calin Pop ne invita la lansarea celui de al 5-lea volum de poezii. Cum spunea încă de anul trecut în cadrul unui interviu luat în maşină, pentru Ziarul 21, Călin a reuşit să termine al 5-lea volum al său de poezii.
Albumul este intitulat “Iubirea ne învață mersul pe sârmă” iar lansarea acestui album va avea loc luni, 4 martie în sala mare a Primăriei Municipiului Turda, de la ora 17:00. Călin va avea invitați supriză pe care ne lasă să îi descoperim la acel moment.

Călin speră să fie un eveniment de suflet, care va fi cu siguranță aşa, pentru că volumul este în întregime un volum care cuprinde în întregime poezii de dragoste. “Nu am lansat până acum un astfel de volum dar mi-am făcut curaj şi am reuşit să public un volum care cuprinde în întregime doar poezii de dragoste” a mai spus Călin în cadrul interviului pentru Ziarul 21.
Poetul nu a vrut să ne destăinuie mai multe detalii, acesta ne aşteaptă la lansare să le descoperim noi înşine, Călin îşi doreşte să fim prezenți la lansare, să fim alături de el, să trăim împreună magia iubirii. “Iubirea ne învață mersul pe sârmă, cred că în viață şi în iubire, este esențial să ne păstrăm echilibrul, cred că asta este cel mai important, să ne păstrăm echilibrul” a mai spus Călin. Mai multe detalii veți găsi cu sigurață în carte, iar la lansare veți putea asculta părerile invitaților supriză care au analizat deja conținutul cărții, vă aşteptăm cu drag la lansare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS