Actualitate

Câmpia Turzii are un nou consilier local

Începând cu ziua de joi, 31 ianuarie, Câmpia Turzii are un nou consilier local, este vorba de Man Liviu, acesta a fost ales cu 13 voturi pentru şi 5 abțineri, înlocuitor al fostului consilier local Tot Vasile Simion. El a fost exclus din partidul din care făcea parte, respectiv, PPUSL , acesta a fost sancționat de două ori consecutiv, pe motive administrative, după cum a specificat şi preşedinta interminară a organizației județene, Rogoz Mihaela “În Câmpia Turzii sunt trei consilieri locali de la partidul nostru, doi trăgeau într-o direcție, iar unul într-alta”.
Prin ordinul Prefectului Județului Cluj, nr 8 din 14.01.2019, se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local în Consiliul Local Câmpia Turzii a domnului Tot Vasile Simion, ales la alegerile locale din 06.06.2016, din partea Partidului Puterii Umaniste (social – libereal) şi a declarat vacant locul acestuia în cadrul Consiliului Local.
Pe poziția numărul 6 din lista candidaților declarați supleanți, care au particpat la alegrile locale din iunie 2016 , din partea partidului PPUSL figurează domnul Man Liviu.
Dezbaterile au fost cu scântei, fiind primul punct pe ordinea de zi, reprezentanții opoziției, reprezentând grupul politic PSD, s-au abținut de la votare pe motiv că nu au avut suficient timp să studieze cazul, dar totuşi i-au urat bun venit domnului Man în rândul consilierilor locali din Câmpia Turzii. “Domnul Tot nu mai este membru al Partidului Puterii Umaniste, legea este extrem de clară, în momentul în care un ales îşi pierde calitatea de membru îşi pierde implicit mandatul, legalitatea hotărâriilor care au fost luate atât de către noi ca partid, cât şi de domnul prefect, desigur că probabil se vor judeca în instanță, eu nu doresc să îi răpesc momentul de glorie domnlui Man, doresc să îl felicit , sunt sigură că împreună cu ceilalți doi consilieri ai PPUSL vor susține, vor sprijini orice inițiativă care este în folosul comunității din Câmpia Turzii” a mai declarat Rogoz Mihaela, preşedintele interminar al finialei Cluj, invitată la şedința de Consiliu.
Primarul Municipiului Câmpia Turzii a ținut să îl felicite pe domnul Man Liviu “Bine ați venit în consiliul local al Municipiului Câmpia Turzii, şi în numele meu personal şi al colegilor mei din adminsitrația publică locală vă urez bine ați venit…vă cunosc de foarte multă vreme, cred că de peste 30 de ani vă cunosc ca un om cinstit, un om onest, un om corect, prezența unui număr atât de mare al cetățenilor din Câmpia Turzii, astăzi în sală, arată că sunteți un om stimat de comunitate, şi că aceşti oameni v-au trimis în consilul local să vă faceți datoria potrivit intereselor lor” a declarat Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii.
Noul Consilier Local, Man Liviu, s-a abținut de la vot, dearece acesta a stipulat că este nou în consiliu şi nu a apucat să studieze materialele petru şedintă.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS