Actualitate

Mai mulți bani pentru Centrul de zi Carine din Câmpia Turzii

Întrunit în şedința ordinară, joi 31 ianuarie, consilierii din Consiliul Local Câmpia Turzii au votat în unanimitate de voturi suplimentarea banilor pentru centrul de zi Carine din Câmpia Turzii. La nivelul Municipiului Câmpia Turzii funcționează centrul de zi Carine, fiind un serviciu social specializat, subordonat de Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, aflat în coordonarea Serviciului local de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.
Centrul de zi Carine are ca misiune, promovarea şi respectarea drepturilor copilului, scopul acestuia fiind prestarea de servicii de recuperare neuro-psiho-motorice pentru copiii cu dizabilități de pe raza municipiului Câmpiei Turzii şi zonele alăturare, în vederea dezvoltării deprinderilor sociale, reducerea comportamentelor neadecvate sociale, precum şi dezvoltarea abilităților pe care aceşti copii ar trebui să le aibă în raport cu vârsta la care se află.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS