Actualitate

Mai multe camere de supraveghere în Câmpia Turzii

Întrunit în şedință ordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii, joi, 31 ianuarie 2019, consilierii locali au votat în unanimitate de voturi, extinderea sistemului de supraveghere video în municipiul Câmpia Turzii.
“Aş vrea să vă spun care au fost considerentele care m-au convins să promovez un astfel de proiect de hotărâre şi să demarez un astfel de proiect, ştiți că de-a lungul celor doi ani şi jumătate de mandat, de multe ori am sesizat în presă sau pe facebook, fapte de natură antisocială care au fost provocate de cetățeni ai municipiului Câmpia Turzii certați cu legea pentru că fie ne convine fie că nu, avem şi astfel de cetățeni, reacția persoanelor care au făcut comentarii fie la articole de presă fie la postările mele întodeauna au fost, dar întotdeauna aceleaşi. Puneți camere video şi amendați-i dar fără excepție” a precizat Dorin Lojigan înaintea votului consilierilor locali.
Astfel a fost votat Studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico economici. Astfel municipiul Câmpia Turzii va fi supravehgeat cu 91 de camere față de 31 câte sunt în momentul de față. Camerele vor fi montate pe spațiul public şi vor monitoriza puncte de interes şi zonele adiacente acestora.
Prin implementarea acestui proiect, se are în vedere ameliorarea efectelor sociale şi economice negative existente în prezent. Securizarea zonelor principale ale urbei este un punct critic în obținerea unui rezultat dorit de către autoritatea de stat.
Sursele de finanțate a investiției sunt constituite din bugetul local şi sunt în suma de 1.839.562.46 lei, respective 2.185.785.02 incusiv TVA.
Primarul Dorin Lojigan a mai precizat că se doreşte o rețea proprie între clădirile care aparțin Municipiului Câmpia Tuzii, prin care să se poată face transfer de date, se doreşte ca aceasta să fie proprie, să nu se mai plăteasca chirii la diferiți operatori.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.