Actualitate

Câmpia Turzii și-a arătat sprjinul pentru Ramona Deac

Evenimentul caritabil „Împreună pentru Ramona Deac” a unit din nou comunitatea din Câmpia Turzii. Cazul mamei de 30 de ani care a ramas fără auz, a sensibilizat lumea din orașul nostru. Deși nu a fost o vreme de „eveniment”, cetățenii municipiului au răspuns „Prezent” la invitația organizatorilor. Chefi Bucătari cu renume național, ( Ionela Mureșan, Nina Rus, Dana Rus, Vasile Hotca, Fulop Atila, Marta Pozsonyi) au pregătit mâncăruri tradiționale de senzație. Interpreți de muzică populară și ușoară ( Mocean Cosmin, Elisabeta Guzu, Anamaria Mihăilă, Mihai Trif, Ionuț Suciu, Sorin Baciu, Ștefania Petric, Dacian Gălățan, au încântat și încălzit publicul prezent, afara fiins puțin peste 10 grade. New Generation, Majoretele de la Clubul Copiilor și Ansamblul de dansuri populare ” Mugur de Dor”, au dansat și jucat pentru această cauză importantă. Conform organizatorilor, suma strânsă din donații a fost de 14208 lei, echivalentul a aprox. 3000 euro, imediat donată către familia Deac.

„Nici ploaia nu ne-a oprit!

Pe o vreme nu tocmai prietenoasă, am reușit să demonstrăm că suntem o comunitate unită. De la primar la simpli cetățean, am pus cu toți umărul la un mare eveniment. Acest eveniment caritabil era oarecum necesar în Câmpia Turzii pentru a ne aduce aminte că suntem OAMENI! S-a adunat suma de 14208 lei (după ce am calculat și am scris suma finală, a mai venit cineva și a donat 100 lei) pentru Ramona Deac. O sumă importantă pentru familia Ramonei. După eveniment, banii au fost înmânați familiei de față cu 4 persoane. Dacă este să adaug campionatul de minifotbal unde s-a adunat suma de 4395 lei, ușor rotunjit, ajungem la aproximativ 4000 euro. Am reușit, prin implicare și muncă, multă muncă, să ne demonstrăm nouă că suntem capabili de lucruri mărețe! Câmpia Turzii, ma înclin în fața ta! Ai demonstrat că nu îți lași semenii la greu! Vă mulțumesc în numele acestei familii minunate, Ramona, Victor și Sorin, pentru tot sprijinul acordat și sperăm să auzim doar de bine și de multă sănătate. Sunt foarte bucuros, și împlinit sufletește că am ajutat încă un cetățean din Câmpia Turzii. Doamne ajută la toată lumea!

P.S: Mâine prezint lista persoanelor care ne-au ajutat în realizarea evenimentului… cu nume și prenume… acum sunt mult prea obosit, dar fericit și mulțumit că voi, cetățenii municipiului Câmpia Turzii ați dat dovadă de maturitate, spirit civic și compasiune. Sunteți minunați!” Adrian Soporan

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS